Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anhui HG Industrial Co., Ltd.
Thuis

Anhui HG Industrial Co., Ltd.

China Anhui HG Industrial Co., Ltd. certificaten
China Anhui HG Industrial Co., Ltd. certificaten
Verbazend product, goede prijs met goede kwaliteit. Voor de producten, kijkt het hoog - kwaliteit en de dienst van nadat de verkoop geschikt is.

—— Martin

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— James

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket!

—— David

Goede verpakking, ontvangen product goed.

—— Hua Li

Professionele, zeer nuttige, grote prijs. Opnieuw voor andere punten A++++++ zal gebruiken

—— Abby

door zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop, oh mijn GOD!

—— Linda

Gelieve te ontwikkelen meer aardige LEIDENE producten en met betere prijzen, zodat kunnen wij grotere markten bereiken. Dank u.

—— Smith

Ik ben online Chatten Nu

Anhui HG Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd.
Hg-Industrie Assemblerende Workshop Geavanceerde Instrumenten Onze Strivers Onze Toonzaal Succesvolle Projectgevallen 1 Succesvolle Projectgevallen 2 Succesvolle Projectgevallen 3 Succesvolle Projectgevallen 4 Succesvolle Projectgevallen 5
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Huang Guang, Grote Keizer
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

   Is Industrieel Co. van Anhuihg, Ltd een gespecialiseerd bedrijf die zich bij verlichtingsontwerp, de verkoop van het verlichtingsproduct de ontwikkeling en, slimme huisproducten en de controle concentreren. De producten van het bedrijf worden wijd gebruikt in industriële, commerciële, burgerlijke, militaire, volledige overweging van gebruikerservaring en de visuele gevolgen, voor gebruikers aan opstelling, passen gepersonaliseerde producten aan, om de combinatie van kunst en technologie te bereiken.

 

China Anhui HG Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

  

    Het bedrijf heeft met vele universiteiten zoals de Universiteit van Shanghai Jiaotong en Tongji-Universiteit, samengewerkt en een professioneel team van micro-elektronica de talenten van geïntegreerde schakelingen gehad. Het is geëngageerd aan de technologie en de innovatie van producten op het gebied van opto-elektronica, die klanten voorzien van innovatieve technologieën en systeemoplossingen.

 

China Anhui HG Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

    Ons bedrijf voert gestandaardiseerde beheer en controle tijdens ontwerp, productie, strikt installatie en de dienst uit. Door de milieuprestaties van producten te verbeteren, versterkt het de betekenis van verantwoordelijkheid van het bedrijf aan de maatschappij en bouwt het bedrijf in een foto-elektrische onderneming die klanten vertrouwen op en blijven groeien. De merken van het bedrijf: Huang Guang Ai Peier, grote keizer FUTUREEMPEROR.

 

China Anhui HG Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Anhui HG Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

    De belangrijkste producten van het bedrijf worden verkocht aan de Verenigde Staten, Duitsland, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Zuid-Korea, het Midden-Oosten, Taiwan en andere landen en gebieden.

 

China Anhui HG Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

    Hg-de Industrie is een bedrijf dat alles voor klanten overweegt. Ons principe is: gecentreerde de klant, hangt de lastige strijd aan! En wij zijn allen over het geven van onze ontwikkelaarsopties en het optimaliseren voor prestaties.
Welkom regelmatige en nieuwe klanten om de zaken te spreken en de oorzaak samen open te stellen. Wij hebben gewonnen, en u zult winnen!

 

Contactgegevens
Anhui HG Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Stone Zhang

Tel.: +8618055152896

Fax: 86-551-63685123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)